Surfing loma Vinkkejä

Ajattelevat mennä surffausta lomalla? Seuraavassa on joitain surfing loma vinkkejä

  • Jos olet uusi surffausta, vältä vesialuetta täynnä surffaajia, mutta on silti turvallista surffata.
  • Toinen asia, mitä sinun pitäisi tehdä, on saada oikea surffilauta.Jos olet aloittelija, älä usko, että säästät rahaa ostamalla lyhyemmän surffilaudan kuin ammattilaisurheilijat, koska sinä lopulta haluat lyhyemmän, kun saat urasi surffailuun. Itse asiassa lyhyempiä surf-levyjä on vaikeampi käyttää alussa
  • Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, muista aina suojata itsesi auringolta. Käytä Lycra-märkäpukuja, kun surffaa, koska ne eivät saa raskasta vettä ja muista käyttää vähintään SPF30 +: n vesitiivis aurinkopaneeli.

Parasta on aloittaa luettelo lomakohteista. Harkitse, mitä muut tai kumppanit haluavat tehdä ja luetella ne. Harkitse keskimääräisiä surffausehtoja, säätä ja väkijoukkoja mahdollisten lomakohteiden päivämääriin ja paikkoihin.

Kirjoita kaikki mielenkiinnon kohteet ja vastaukset kullekin alueelle. Katsokaa nyt kunkin lomakkeen kustannuksia.

Martin Abegglen – 2010

 

Vastaa