Fidžin vesiurheilumahdollisuudet

Jos olet kyllästynyt rutiiniurheiluun, pelejä ( https://www.igame.com/fi/ ), verkossa ja haluat kokeilla jotain, vesiurheilu voi olla hyvä vaihtoehto.

Fidži on poikkeuksellinen kohde vesiurheilulle, sillä useimmilla lomakohteilla on upeat snorklauslammikoita aivan rannalla, ja jos ei, lyhyen venematkan päässä.

Fidži on poikkeuksellinen kohde vesiurheilulle, sillä useimmilla lomakohteilla on upeat snorklauslampaat aivan rannalla, ja jos ei, lyhyen venematkan päässä. Laitesukellus on maailmanluokkaa, jossa on runsaasti kauniita pehmeitä ja kova koralleja sekä värikkäitä riuttakaloja, kilpikonnia ja delfiinejä laguuneissa ja suurempia pelagisia syvyyksiä syvemmällä valtamerellä, mukaan lukien härkä ja tiger-hait.

Talvella (toukokuu-lokakuu) traktorit ovat vakaimpia ja tuulisimpia iltapäivän olosuhteita, hyviä leijalautailua ja purjelautailua varten, mutta eivät niin suotuisia sukellusta tai snorklausta varten. Paras aika myöhempää kahta vesiurheilua varten on marraskuusta huhtikuuhun kesäkuukausina, kun meret ovat yleensä hyvin rauhallisia ja näkyvyyttä parhaimmillaan, vaikka tämä on yhtä aikaa syklonikauden kanssa, kun myrskyt ruiskutetaan voimakkaasti lämpöä ja kosteutta vastaan.

Vastaa